top of page

Stage & Vrijwilligers

Stage:

Enthousiaste stagiaires met interesse in dieren, vlinders en vlindertuinen zijn bij Vlinders aan de Vliet, indien er stageplaatsen beschikbaar zijn, altijd welkom.

Als je interesse hebt om ons team te komen versterken, loop dan even langs en stuur ons een email (info@vlindersaandevliet.nl) met je ideeën en stage gegevens van school. Vlinders aan de Vliet is een erkend leerbedrijf.

 

 

 

 

Vrijwilligers:

Vrijwilligers hebben zich beschikbaar gesteld om arbeidstijd en expertise t.b.v. ontvangst, educatie, onderhoud, etc. in de tuin te steken. Hierdoor is persoonlijke voorlichting en ontwikkeling van nieuwe educatieve en informatieve elementen mogelijk. Momenteel nemen we geen nieuwe vrijwilligers aan.

 

Vrienden van de tuin:

In 2006 zijn we met groot enthousiasme van vele kanten er in geslaagd de tropische vlindertuin 'Vlinders aan de Vliet' in Leidschendam op te zetten. De tuin is tot stand gekomen met de hulp van de gemeente Leidschendam-Voorburg en hulp van een groot aantal mensen en bedrijven. Handelskwekerij P. de Groot & zn en onder andere de botanische tuin van Leiden hebben ons met raad, daad en planten gesteund, wat een schitterend resultaat heeft opgeleverd in een prachtige diversiteit van de beplanting. De vlinders voelen zich thuis. De grootste bijdrage aan 'Vlinders aan de Vliet' was van het Tuincentrum Life and Garden in Leidschendam, die de tuin niet alleen onderdak bood, maar ook assisteerde bij het onderhoud.

Dier contact & educatie
bottom of page