Stage & Vrijwilligers

Stage:

Enthousiaste stagiaires met interesse in dieren, vlinders en vlindertuinen zijn bij Vlinders aan de Vliet, indien er stageplaatsen beschikbaar zijn, altijd welkom.

Als je interesse hebt om ons team te komen versterken, loop dan even langs en stuur ons een email (info@vlindersaandevliet.nl) met je ideeën en stage gegevens van school. Vlinders aan de Vliet is een erkend leerbedrijf.

 

 

 

 

Vrijwilligers:

Vrijwilligers hebben zich beschikbaar gesteld om arbeidstijd en expertise t.b.v. ontvangst, educatie, onderhoud, etc. in de tuin te steken. Hierdoor is persoonlijke voorlichting en ontwikkeling van nieuwe educatieve en informatieve elementen mogelijk.

 

Vrienden van de tuin:

In 2006 zijn we met groot enthousiasme van vele kanten er in geslaagd de tropische vlindertuin 'Vlinders aan de Vliet' in Leidschendam op te zetten. De tuin is tot stand gekomen met de hulp van de gemeente Leidschendam-Voorburg en hulp van een groot aantal mensen en bedrijven. Handelskwekerij P. de Groot & zn en onder andere de botanische tuin van Leiden hebben ons met raad, daad en planten gesteund, wat een schitterend resultaat heeft opgeleverd in een prachtige diversiteit van de beplanting. De vlinders voelen zich thuis. De grootste bijdrage aan 'Vlinders aan de Vliet' is van Tuincentrum Life and Garden in Leidschendam, die de tuin niet alleen onderdak biedt, maar ook assisteert bij het onderhoud.

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
OPENINGSTIJDEN
25 februari t/m 31 oktober

 

dinsdag t/m zaterdag

10:00 tot 17:00 uur

 

zondag:

12:00 tot 17:00 uur

 

maandag: gesloten

 

ADRES

Veursestraatweg 195A

2264 EG Leidschendam

info@vlindersaandevliet.nl
06 13668833

 

ROUTE

© 2017 Vlinders aan de Vliet