Groepen & Service

 

Groepen:

Met je,  klas, verjaardagspartijtje, familie-uitje, fotoclub,  zorginstelling, touringcarbedrijf, personeelsuitje, trouwfotoreportage, receptie, special arrangement naar Vlinders aan de Vliet?

Dat kan! Iedereen is welkom, bel of email ons voor reserveringen en meer informatie.

 

Groepen vanaf 20 p.:                  € 7,- p.p. (reserveren)

Zorginstanties:                         € 7,- p.p. / € 7,- begl.

Educatieftarief (schoolklassen):   € 5,- p. kind / € 7,- begl. (reserveren)

Kinder-opvang/dagverblijven:     € 6,50  kind / € 7,- begl.

Appelgebak & drankje:               € 5,- p.p. (reserveren voor gebak)

 

Voor groepen vanaf 20 personen houden wij graag een introductie-praatje over de tuin en de vlinders. Vraag hiernaar bij de reservering.

Kinderfeestjes ontvangen wij graag. Onder eigen-begeleiding, met een quiz, speurtocht of kleurplaat, vermaken kinderen zich over het algemeen prima bij ons. Tussendoor kan er een drankje op het terras gedronken worden en bij inleveren van een oplossing van de quiz of speurtocht krijgen de kinderen een snoepje. Kinderen dienen zich wel aan de huisregels te houden. Gillen, rennen en aan de vlinders zitten is niet toegestaan.

 

Trouwfotoreportages zijn altijd welkom tegen onze normale entreeprijzen. Voor meer informatie mag u altijd even bellen of emaillen.

 

Service:

Het hoofdpad door de tuin is goed door toegankelijk, ook voor rolstoelen. Avonturiers kunnen hun hart ophalen op de spannende jungle- en rivier- paadjes. Fotograferen is toegestaan. Natuurfotografen kunnen zich uitleven in de tuin (statieven zijn beperkt toegestaan). Vlinders aan de Vliet heeft een buiten- en binnenterras. Consumpties zijn bij de balie af te halen, eigen consumpties zijn binnen niet toegestaan. Voor een cadeautje of een aandenken aan het leuke dagje uit raden wij onze souvenirbalie aan. Voor de kinderen hebben we een vlinder-quiz, een speurtocht of kleurplaten. Deze zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar bij de balie. Bij inleveren van een oplossing krijgen de kinderen een snoepje. Op het buitenterrein staat een toilet-blokhut met goed toegankelijke toiletten. Vlinders aan de Vliet heeft voor de ingang een eigen gratis parkeergelegenheid. Honden zijn helaas niet toegestaan.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
OPENINGSTIJDEN
22 februari t/m 27 oktober

 

dinsdag t/m zaterdag

10:00 tot 17:00 uur

 

zondag:

12:00 tot 17:00 uur

 

maandag: gesloten

 

ADRES

Veursestraatweg 195A

2264 EG Leidschendam

info@vlindersaandevliet.nl
06 13668833

 

ROUTE

© 2017 Vlinders aan de Vliet