top of page

Groepen & Service & Fotografie

 

Groepen:

Met je, klas, verjaardagspartijtje, familie-uitje, zorginstelling, touringcarbedrijf, personeelsuitje, trouwfotoreportage, naar Vlinders aan de Vliet?

Dat kan! Iedereen is welkom, email ons voor reserveringen en meer informatie.

Groepen vanaf 20 p.:                  € 7,50 p.p. (reserveren)

Zorginstanties:                         € 7,50 p.p. / € 7,50 begl.

Educatieftarief (schoolklassen):   € 6,- per kind / € 6,- p. begl. (reserveren)

Buitenschoolse kinderopvang:    € 6,95 per kind / € 7,50 p. begl.

Appelgebakarrangement:          € 6,30 p.p.  (alleen voor groepen met reservering)

(drankje+appelgebakje+slagroom)

Voor groepen vanaf 20 personen houden wij graag een introductie-praatje over de tuin en de vlinders. Vraag hiernaar bij de reservering. Eigen consumpties zijn voor groepen niet toegestaan.

Kinderfeestjes ontvangen wij graag. Kinderfeestjes zijn bij ons als een regulier bezoek onder goede eigen begeleiding, kinderen vermaken zich over het algemeen prima bij ons. Tussendoor kan er een ijsje gegeten worden of een drankje gedronken worden op het terras. Kinderen dienen zich wel aan de huisregels te houden. Gillen, rennen en aan de vlinders zitten is niet toegestaan.

Kinderen mogen bij ons ook niet zonder volwassenen in de tuin lopen. Eigen consumpties/taart is niet toegestaan.

 

Trouwfotoreportages (kleine groepjes) zijn altijd welkom tegen onze normale entreeprijzen. Voor meer informatie mag u altijd even bellen of emailen.

Fotoworkshops/fotoclubs/commerciele initiatieven e.d.

Voor fotoworkshops/ trainingen/ fotoclubjes met professionele begeleiding, kunnen we helaas geen plaats meer bieden.

Commerciele initiatieven zijn alleen welkom na schrifelijke toestemming.

Fotograferen (met meer dan 3 personen) in clubverband is bij ons alleen toegestaan met een bevestigde reservering via de email.

LET OP: In het weekend en in schoolvakanties, of indien wij drukte verwachten, staan wij slechts een aantal fotografen toe in de tuin. Met uitzondering van individuele seizoenkaarthouders en de reserveringen.

Informatie voor fotografen:

*Blijf op de paden, ook met voeten en statiefpoten.

*houd rekening met de doorloop voor het andere publiek.

*Tassen zijn niet toegestaan in de tuin.

*Tassen die niet in een kluisje passen mogen naast de balie geplaatst worden.

*Verder; zie onze algemene huisregels.

*Statieven beperkt. Statieven zijn niet toegestaan op zaterdag, zondag en in schoolvakanties. Op andere dagen staan we statieven wel toe indien er geen drukte is. In geval van drukte moeten statieven opgeborgen worden

Service:

Het hoofdpad door de tuin is goed 'jungle' toegankelijk, ook voor rolstoelen.

Er is een ruim toilet met 2 beugels aanwezig. Avonturiers kunnen hun hart ophalen op de spannende jungle- en rivier- paadjes. Vlinders aan de Vliet heeft een buiten- en binnenterras. Consumpties zijn bij de balie af te halen, eigen consumpties zijn alleen buiten (niet overdekt) toegestaan, voor groepjes vanaf 12 personen zijn eigen consumties ook buiten niet toegestaan. Voor een cadeautje of een aandenken aan het leuke dagje uit raden wij onze souvenirshop aan. Voor de kinderen hebben we een vlinder-quiz, een speurtocht of kleurplaten. Deze zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar bij de balie. Bij inleveren van een oplossing krijgen de kinderen een snoepje. Het toilet heeft een goede toegankelijkheid voor rolstoelen. Vlinders aan de Vliet heeft voor de ingang een gratis parkeergelegenheid. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Vlinders kijken,
wandelen door de tuin,
een lezing of een educatief programma met een drankje.
 
Maak kennis met de  fascinerende wereld van de vlinder.
 
Neem vrijblijvend contact op.
bottom of page