top of page

Groepen & Service

 

Groepen:

Met je,  klas, verjaardagspartijtje, familie-uitje, fotoclub,  zorginstelling, touringcarbedrijf, personeelsuitje, trouwfotoreportage, receptie, special arrangement naar Vlinders aan de Vliet?

Dat kan! Iedereen is welkom, bel of email ons voor reserveringen en meer informatie.

Groepen vanaf 20 p.:                  € 7,- p.p. (reserveren)

Zorginstanties:                         € 7,- p.p. / € 7,- begl.

Educatieftarief (schoolklassen):   € 5,- p. kind / € 7,- begl. (reserveren)

Kinder-opvang/dagverblijven:     € 6,50  kind / € 7,- begl.

Appelgebak & drankje:               € 5,50 p.p. (reserveren voor gebak)

 

Voor groepen vanaf 20 personen houden wij graag een introductie-praatje over de tuin en de vlinders. Vraag hiernaar bij de reservering.

Kinderfeestjes ontvangen wij graag. Onder eigen-begeleiding, met een quiz, speurtocht of kleurplaat, vermaken kinderen zich over het algemeen prima bij ons. Tussendoor kan er een drankje op het terras gedronken worden en bij inleveren van een oplossing van de quiz of speurtocht krijgen de kinderen een snoepje. Kinderen dienen zich wel aan de huisregels te houden. Gillen, rennen en aan de vlinders zitten is niet toegestaan.

 

Trouwfotoreportages zijn altijd welkom tegen onze normale entreeprijzen. Voor meer informatie mag u altijd even bellen of emaillen.

Fotoworkshops/commerciele initiatieven e.d. zijn welkom onder voorwaarden van reservering via de email en tegen betaling van onze reguliere entreetarieven.

Kortingsacties (online acties) zijn voor deze groepen niet geldig.

Service:

Het hoofdpad door de tuin is goed 'jungle' toegankelijk, ook voor rolstoelen. Avonturiers kunnen hun hart ophalen op de spannende jungle- en rivier- paadjes. Fotograferen is toegestaan. Natuurfotografen kunnen zich uitleven in de tuin (statieven zijn beperkt toegestaan, poten mogen niet in de tuin gezet worden. Statieven zijn niet toegestaan op zondag, zaterdagmiddag en in schoolvakanties). Vlinders aan de Vliet heeft een buiten- en binnenterras. Consumpties zijn bij de balie af te halen, eigen consumpties zijn binnen niet toegestaan, onder de luifel en buiten wel. Voor een cadeautje of een aandenken aan het leuke dagje uit raden wij onze souvenirshop aan. Voor de kinderen hebben we een vlinder-quiz, een speurtocht of kleurplaten. Deze zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar bij de balie. Bij inleveren van een oplossing krijgen de kinderen een snoepje. Het toilet heeft een goede toegankelijkheid voor rolstoelen. Vlinders aan de Vliet heeft voor de ingang een gratis parkeergelegenheid. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Vlinders kijken,
wandelen door de tuin,
een lezing of een educatief programma met een drankje.
 
Maak kennis met de  fascinerende wereld van de vlinder.
 
Neem vrijblijvend contact op.
bottom of page