top of page

Groepen & Service

 

Groepen:

Met je,  klas, verjaardagspartijtje, familie-uitje, fotoclub,  zorginstelling, touringcarbedrijf, personeelsuitje, trouwfotoreportage, receptie, special arrangement naar Vlinders aan de Vliet?

Dat kan! Iedereen is welkom, bel of email ons voor reserveringen en meer informatie.

Groepen vanaf 20 p.:                  € 7,- p.p. (reserveren)

Zorginstanties:                         € 7,- p.p. / € 7,- begl.

Educatieftarief (schoolklassen):   € 5,- p. kind / € 5,- begl. (reserveren)

Kinder-opvang/dagverblijven:     € 6,50  kind / € 7,- begl.

Appelgebakarrangement:          € 6,30 p.p.  (alleen voor groepen met reservering)

(drankje+appelgebakje+slagroom)

Voor groepen vanaf 20 personen houden wij graag een introductie-praatje over de tuin en de vlinders. Vraag hiernaar bij de reservering.

Kinderfeestjes ontvangen wij graag. Onder eigen-begeleiding, met een quiz, speurtocht of kleurplaat, vermaken kinderen zich over het algemeen prima bij ons. Tussendoor kan er een drankje op het terras gedronken worden en bij inleveren van een oplossing van de quiz of speurtocht krijgen de kinderen een snoepje. Kinderen dienen zich wel aan de huisregels te houden. Gillen, rennen en aan de vlinders zitten is niet toegestaan.

 

Trouwfotoreportages zijn altijd welkom tegen onze normale entreeprijzen. Voor meer informatie mag u altijd even bellen of emailen.

Fotoworkshops/commerciele initiatieven e.d.

Zijn alleen welkom onder voorwaarden:

- Met schrifelijke toestemming (Een reservering via de email)

- Tegen betaling van onze reguliere entreetarieven of anders indien afgesproken.

Kortingsacties (online acties) zijn voor deze groepen nooit geldig.

Fotograferen is toegestaan. Natuurfotografen kunnen zich uitleven in de tuin.

Let op; statieven zijn beperkt toegestaan, Statieven zijn niet toegestaan op  zaterdagmiddag, zondag en in schoolvakanties. (Indien grote drukte, staan we statieven niet meer toe en kunnen we vragen om statieven op te bergen.)

Regels voor fotograferen:

*statiefpoten en schoenen mogen niet in de tuin geplaatst worden. Op de paden blijven.

*houd rekening met de doorloop op de paden voor het reguliere publiek.

*Geen grote rugzakken op de rug dragen (wegens beschadiging van de planten). *Grote tassen die niet in een kluisje passen mogen bij het personeel afgegeven worden.

*Verder; zie onze algemene huisregels.

Service:

Het hoofdpad door de tuin is goed 'jungle' toegankelijk, ook voor rolstoelen. Avonturiers kunnen hun hart ophalen op de spannende jungle- en rivier- paadjes. Vlinders aan de Vliet heeft een buiten- en binnenterras. Consumpties zijn bij de balie af te halen, eigen consumpties zijn binnen niet toegestaan, onder de luifel en buiten wel. Voor een cadeautje of een aandenken aan het leuke dagje uit raden wij onze souvenirshop aan. Voor de kinderen hebben we een vlinder-quiz, een speurtocht of kleurplaten. Deze zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar bij de balie. Bij inleveren van een oplossing krijgen de kinderen een snoepje. Het toilet heeft een goede toegankelijkheid voor rolstoelen. Vlinders aan de Vliet heeft voor de ingang een gratis parkeergelegenheid. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Vlinders kijken,
wandelen door de tuin,
een lezing of een educatief programma met een drankje.
 
Maak kennis met de  fascinerende wereld van de vlinder.
 
Neem vrijblijvend contact op.
bottom of page